Naujoje plovykloje veikia 44 metrų ilgio konvejeris, esant dideliam srautui, per valandą iš plovyklos gali išvažiuoti daugiau nei 200 švarių automobilių – tai beveik 4 automobiliai per 1 minutę.

„Atidarome jau šeštąją savo tunelinę plovyklą Lietuvoje – nuo šiol Vilniuje veiks keturios, o Kaune – dvi tunelinės plovyklos“, – sakė Evaldas Kinderis, „Švaros brolių“ generalinis direktorius, pabrėžęs, kad bendrovės akimis ši koncepcija pasiteisina, todėl į plėtrą numatyta investuoti ir toliau.

Per pirmąjį šių metų pusmetį „Švaros broliai“ nuplovė daugiau automobilių nei per visus 2017 m. Nuo metų pradžios iki dabar nuplautų automobilių skaičius jau didesnis nei 950 tūkst., o iki metų pabaigos planuojama viršyti 1,2 mln. nuplautų automobilių.

Kitais metais „Švaros broliai“ atidarys dar dvi tunelines plovyklas, vieną iš jų – Klaipėdoje. Iš viso į kitų metų projektus planuojama investuoti 5 mln. eurų.

2020–2021 m. „Švaros broliai“ numato plėtrą ne tik Lietuvoje, bet ir Latvijoje, Estijoje. Baltijos šalyse į 10 naujų tunelinių plovyklų planuojama investuoti apie 25 mln. eurų. Taip pat vertinamos plėtros galimybės ir už Baltijos šalių ribų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)