Kaip ir 60-os bei 90-os serijų modeliai, naujasis „V60 Cross Country“ pagamintas naudojant SPA (angl. Scalable Product Architecture) platformą, turi tas pačias saugumo technologijas ir multimedijos sistemą, skelbiama pranešime žiniasklaidai.

Pažangi „City Safety“ saugumo sistema su automatiniu stabdymu, padedanti vairuotojui išvengti susidūrimų, taip pat yra standartinės automobilio įrangos sąraše. Ši sistema gali atpažinti pėsčiuosius, dviratininkus ir stambius gyvūnus.

Važiuojant iki 130 km/val. greičiu, „Pilot Assist“ sistema keliuose, kuriuose nubraižytos eismo juostos, padeda vairuotojui vairuoti, įsibėgėti ir stabdyti. Nuvažiavimo nuo kelio ir išvažiavimo į priešpriešinę juostą prevencijos bei kitos pagalbinės vairavimo sistemos yra standartinė saugumo įranga, o dar daugiau saugumo užtikrina papildomai įsigyjama perspėjimo apie iš šono atvažiuojantį automobilį su stabdymo funkcija sistema.

„Volvo Cars“ multimedijos sistema turi „Apple CarPlay“, „Android Auto“ sąsajas ir palaiko 4G ryšį, taip užtikrindama prieigą prie interneto ne tik miestuose, bet ir keliaujant toliau. Pagrindinės automobilio funkcijos, navigacijos sistema, ryšio paslaugos ir pramoginės automobilio programos yra valdomos lietimui jautriame ekrane.

Naująjį „V60 Cross Country“ bus galima rinktis su benzininiu T5 arba dyzeliniu D4 varikliu, vėliau pasirodys modeliai su daline hibridine ir iš tinklo įkraunama hibridine technologija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)