Internete pasklido ištraukos iš BMW ir BMW koncerno gaminiams skirto dalių katalogo. Šiame be dalių, skirtų „Mini“, „Rolls-Royce“ automobiliams ir pan., atsirado ir kai kas, kas pavadinta „TCM Supra“.

Paskelbtame kataloge, teigia „The Drive“, galima rinktis iš trijų skirtingų „Supra“ variantų: 20i, 30i ir 40i. Jokių abejonių, kad 40i pažymėtas modelis bus pasirinkimų viršūnė, turintis turbininį 3 l darbinio tūrio B58 kodu pažymėtą šešių cilindrų eilėje variklį.

30i, spėjama, gaus 4 cilindrų turbininį variklį, o 20i modelis, spėjama, bus bazinis „Supra“ variantas, parduodamas tik Europoje. Taip teigiama dėl to, kad jei prie pirmųjų dviejų modelių kainos nurodomos ir eurais, ir JAV doleriai, prie silpniausio gamos varianto – tik eurais.

Beje, šiame kataloge yra kone visos įmanomos „Supros“ detalės, pradedant priekiniais žibintais ir diferencialu, baigiant guminiais kilimėliais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)