Moteris, vardu Yeimy, ir jos meilužis Jesus Barriosas savo romaną sugebėjo slėpti daugiau kaip metus, bet tą vakarą jų ryšys buvo demaskuotas.

Žinoma, išsikvietus „Uber“ automobilį, ekrane pasirodo informacija, kas jį vairuoja, tačiau praėjusio antradienio įvykiai nebuvo tokie paprasti, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Yeimy vyras pasiskolino draugo automobilį ir pasinaudojo jo „Uber“ paskyra, kad tą naktį šiek tiek užsidirbtų. Taigi Yeimy savo telefone išvydo ne savo vyro, bet Leonardo vardą, kuris jai nesukėlė jokių įtarimų.

Vietos žiniasklaida praneša, kad nė viena pusė nenujautė nieko bloga, kol žmona ir vyras neatsidūrė viename automobilyje. Tačiau žiniasklaidos šaltiniai skelbia skirtingas baigties versijas. Vieni rašo, kad visas trejetas išlipo lauk ir kad abu vyrai gatvėje puolė vienas kitam į atlapus, o Yeimy bandė juos išskirti. Kita praneša, kad Yeimy su meilužiu pabėgo.

Be Yeimy neištikimybės, viena iš priežasčių, kodėl taip įvyko, buvo ta, kad jos vyras ir jo draugas Leonardo nesilaikė „Uber“ vairuotojų taisyklių. „Uber“ vairuotojams draudžiama kaitalioti tapatybes ar leisti kitiems asmenims vairuoti jų vietoje. Už tokį pažeidimą iš jų atimama teisė jungtis prie „Uber“ programėlės.

„Mes užblokuosime jūsų paskyrą, jei jūs: suteiksite „Uber“ neteisingą informaciją, leisite kažkam kitam naudotis jūsų paskyra ar važinėsite nepatvirtintu automobiliu, – savo svetainėje rašo „Uber“. – „Uber“ programėlė prieš kelionę suteikia informacijos apie vairuotoją ir jo automobilį, pavyzdžiui, jo vardą, pavardę, profilio nuotrauką, automobilio modelį bei valstybinius registracijos numerius.“

Pavėžėjimas visame pasaulyje yra virtęs viena populiariausių šiuolaikinių paslaugų. Tokios įmonės kaip „Uber“ ir „Lyft“ padėjo sumažinti vairavimo išgėrus rodiklius bei automobilių skaičių keliuose. Tačiau Yeimy atveju jos taip pat padėjo priblokštam vyrui išsiaiškinti žmonos neištikimybę. Nėra abejonių, kad tą vakarą ji tokio kelionės posūkio nesitikėjo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)