Kaip teigia J. Clarksonas, jo automobilio rida – 23 tūkst. 200 mylių arba 37 tūkst. 336 kilometrai. Be to, pirkėjus jis masina ir iš „Golf R“ pasiskolintais stabdžiais ir didesne nei įprasta arklio galia – ne 230, o visais 245.

Už savąjį „Volkswagen GTI“ J. Clarksonas norėtų gauti 21 500 svarų, o tai gerais pusantro tūkstančio daugiau nei kiti tokie pat automobiliai.

Vėlgi, kainos skirtumą galima paaiškinti tuo, jog perkate garsenybės garaže stovėjusį automobilį. Žinoma, atsirastų ir tokių, kurie pareikštų, kad kaina kaip tik turėtų būti mažesnė nei vidutinė, nes J. Clarksonas visame pasaulyje pagarsėjęs agresyviu vairavimo stiliumi. Antra vertus, skelbime tikrai būtų galima įrašyti, kad automobilis yra vieno šeimininko, o jį vairavo pagyvenęs vyras.

Kalbant apie vairavimą prieš kameras, šis konkretus GTI filmavosi „The Grand Tour“ pirmojo sezono paskutinėje serijoje, kur „Past vs Future“ lenktynėse varžėsi su Jameso May‘aus „BMW i3“. Šiek tiek intrigų iš filmavimo aikštelės: J. Clarksonas iš pradžių norėjo trijų durų GTI, tačiau galiausiai pasiliko prie penkių durų automobilio.

J. May‘us mėgsta sakyti, kad J. Clarksonas norėjo raudono automobilio, bet pats J. Clarksonas bet kokias tokias kalbas neigia.

Bet kokiu atveju, jei gyvenate Didžiojoje Britanijoje ir norėtumėte įsigyti penkių durų pilką paties J. Clarksono vairuotą vokišką automobilį, sukluskite.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)