Gamintojas teigia, kad vairuotoją sužavės automobilio išorė, erdvė, praktiškumas. Be to, pabrėžiama, modelis pritaikytas Europos keliams ir Europos vairuotojams. Modelio dizainas sukurtas Frankfurte, Vokietijoje, o automobilis bus surenkamas Slovakijoje, Žilinoje.

Čia pat gaminamas ir „Ceed“ hečbekas bei universalas, vadinamas „Ceed Sportswagon“.

Automobilis yra 4605 mm ilgio, 1422 mm aukščio, o prošvaisa siekia 135 mm.

Iš pradžių „ProCeed“ pirkėjai galės rinktis iš dešimties kėbulo spalvų. „GT Line“ pirkėjai galės rinktis 17 arba 18 colių ratlankius, GT versijos bus parduodamos tik su 18 colių ratlankiais.

Bagažinėje vietos daugiau negu didelės daugumos paprastų tokios klasės modelių – 594 litrai.

„ProCeed GT Line“ modelis yra siūlomas su vienu iš trijų variklių: 1 l darbinio tūrio turbobenzininiu 120 AG, 1,4 l darbinio tūrio turbobenzininiu 140 AG arba 1,6 l darbinio tūrio turbodyzeliniu 126 AG.

Galingiausias – GT modelio variklis. Jis yra toks pat, koks montuojamas į ankstesnės kartos „Ceed GT“ modelius – jo galia yra 204 AG ir 265 Nm.

Tie, kas rinksis automatinę pavarų dėžę su dviguba sankaba, pavaras galės perjungti ir svirtelėmis prie vairo, taip pat ir keisti vairavimo režimus iš normalaus į sportinį.

Standartinės įrangos dalimi tapo 7 colių skersmens lietimui jautrus ekranas, didesnis, 8 colių, siūlomas kaip papildomos įrangos dalis.

„ProCeed“ modelis standartinėje įrangoje bus tokios sistemos, kaip automatinės šviesos, vairuotojo nuovargio nustatymo sistema, eismo juostų laikymosi sistema, susidūrimo perspėjimo ir prevencijos sistema ir kt.

Automobilis turės antro lygio autonominio vairavimo sistemą, kuri leis sekti paskui priekyje važiuojantį automobilį neiškrypstant iš savo eismo juostos bei greitėjant ar lėtėjant ,priklausomai nuo to, kaip važiuoja priekyje esantis automobilis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją