Kaip skelbia autoexpress.co.uk, maksimalus bendras sukimo momentas bus apie 600 Nm.

Teigiama, kad vien elektra visureigis galės nuvažiuoti apie 80 km, o maksimalus galimas greitis važiuojant elektriniu režimu siekia apie 130 km/val.

Iki 100 km/val. visureigis pagreitės per 5,6 sek. Tai daugau nei sekunde greičiau lyginant su ankstesniu X5 hibridu. Be to, lyginant su pirmtaku, išaugo ir maksimalus automobilio greitis. Dabar X5 galės pasiekti didesnį nei 230 km/val. greitį.

Teigiama, kad automobilis turės visų varančiųjų ratų pavarą, taip pat – 8 laipsnių automatinę pavarų dėžę. Be to, standartinės įrangos dalimi tapo pneumatinė važiuoklė ir elektra valdomi amortizatoriai. Papildomai pirkėjai gali rinktis aktyvią, visų vairuojamų ratų, važiuoklę.

Be to, hibridinės jėgainės baterijos, įrengtos automobilio dugne, nepakenkė šio modelio bagažinės talpai. Skelbiama, kad ji siekia 500 l, o nulenkus sėdynes išauga iki 1716 litrų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)