Naują bendrovę susivienijusios sukūrė „Williams Advanced Engineering“ ir „Unipart“. „Aston Martin“ planuojamas elektrinis „Rapide E“ sedanas bus pirmasis, į kurį rengiamasi montuoti naujos įmonės pagamintas baterijas.

Naujoje bendrovėje, skelbia autoexpress.co.uk, bus sukurta 90 darbo vietų. Ir, manoma, įmonės laukia šviesi ateitis, mat dauguma automobilių pramonės įmonių planuoja savo ateitį, susijusią su elektra varomomis transporto priemonėmis.

Numatoma, kad per metus „Hyperbat“ pagamins 10 tūkst. ličio jonų baterijų. Be to, kaip sako naujos bendrovės vadovai, jeigu poreikis bus didesnis, bus ieškoma galimybių didinti gamybos tempą.

„Williams Advanced engineering“ plėtoja baterijų technologijas pastaruosius 10 metų ir tiekia jas „Formula E“ čempionato dalyviams. „Unipart“ yra automobilių komponentų tiekėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją