Šis planas papildo „Harley-Davidson“ tikslą iki 2027 m. susitelkti ir per strategines investicijas atgaivinti verslą JAV bei paspartinti pasaulinę plėtrą.

„Šiandien imamės veiksmų, kurie padės išnaudoti „Harley-Davidson“ galimybes ir konkurencinę galią. Kitaip tariant, išnaudoti mūsų meistriškumą kuriant ir gaminant naujus produktus, tarptautinį prekės ženklo patrauklumą ir, žinoma, puikų atstovybių tinklą“, – gamintojo pranešime žiniasklaidai cituojamas „Harley-Davidson“ vadovas ir prezidentas Mattas Levatichas.

Nauji produktai

„Harley-Davidson“ planuoja stiprinti lyderio pozicijas sunkiasvorių motociklų rinkoje. Nuspręsta toliau gaminti „Touring“ ir „Cruiser“ stiliaus motociklus.

Taip pat „H-D“ planuoja pristatyti naują modulinę vidutinio dydžio motociklų platformą, kurioje galima montuoti 500-1250 kubinių centrimetrų darbinio tūrio variklius. Tokia platforma leis sukurti tris motociklus su keturiais skirtingais varikliais. Pirmiausia bus pristatytas „Adventure Touring“ tipo motociklas „Harley-Davidson Pan America 1250“ kartu su „1250 Custom“ ir „975 Streetfighter“ modeliais. Jie rinkoje pasirodys 2020 metais. 2022 metais gamą papildys dar keletas motociklų.

Tarp strateginių tikslų – siekis kurti prieinamesnius motociklus su mažais varikliais (250-500 kub. cm) Indijoje, susivienijant su šio žemyno gamintoju. Naujas produktas ir platesnis pardavimų tinklas leis pasiekti daugiau klientų ir stiprinti motociklų gamintojo pozicijas šalyje, kuri šiu metu yra viena didžiausių ir sparčiausiai augančių rinkų pasaulyje.

Be to, „H–D“ 2019 m. norėtų pristatyti pirmąjį „Harley-Davidson“ elektrinį motociklą „LiveWire“ ir užimti lyderio pozicijas elektrinių motociklų rinkoje. Tai būtų pirmasis „suk ir važiuok“ (angl. Twist and Go) tipo motociklas be sankabos. 2022 metais „H-D“ gamą papildys ir kiti modeliai, kurie bus lengvesni, mažesni ir įkandamesni pradedantiesiems motociklininkams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)