Naujos kartos „Peugeot 508“, iš tradicinio sedano virtęs „fastback“ kėbulo tipo modeliu, kainuos nuo 27 700 eurų. Kaip rašoma importuotojų pranešime žiniasklaidai, pasiūlytas naujas, gerokai gausesnis, antrasis 508-ojo modelio įrangos lygis „Active“, kuris komplektuojamas su 180 AG „PureTech“ benzininiu varikliu ir naujos kartos 8 laipsnių automatine pavarų dėže. Versijos su mechanine pavarų dėže mūsų rinkoje bus pasiūlytos vėliau.

Vietoje ekonominių naujojo 508 modelio versijų bus siūlomos tik reiklių konkretaus segmento pirkėjų poreikius atitinkantys įrangos deriniai.

Naujasis 508 bus parduodamas su 2 skirtingais „PureTech turbo“ benzininiais varikliais (180 ir 225 AG) bei 3 skirtingais „BlueHDi“ dyzeliniais varikliais, pasiekiančiais 130 AG, 160 AG ir 180 AG pajėgumą. Vidutinės degalų sąnaudos prasideda nuo 3,7 litrų 100 km, o CO2 emisijos – nuo 123 g/km benzininio variklio ir tik 98 g/km dyzelinio variklio atveju.

Galimos įrangos sąraše: didelės raiškos 12,3“ dydžio skaitmeninis prietaisų skydelis, „Apple CarPlay“ ir „Android Auto“ funkcionalumai, 8 arba 10 colių įstrižainės jutiklinis centrinis ekranas, automatinis dviejų zonų klimato kontrolės įrenginys, „Visibility“ paketas (aktyvi eismo juostos stebėjimo sistema, eismo ženklų atpažinimo sistema, „Active Safety Brake“ automatinė staigaus stabdymo sistema, lietaus jutiklis), navigacijos įrenginys su 3D funkcija, „Full LED“ priekiniai žibintai ir „3D LED“ galiniai žibintai, galinio vaizdo kamera, „I-Cockpit Amplify“ salono paketas su aromatizatoriumi, „Drive assist plus“ paketas (prisitaikanti greičio palaikymo sistema su „Stop & Go“ funkcija, kelkraštį atpažįstanti aktyvi eismo juostos palaikymo pagalbos sistema, automatinių tolimųjų šviesų įranga, pažangi eismo ženklų atpažinimo sistema, aktyvi aklosios kelio zonos stebėjimo sistema) ir kita.

Modelio kainoraštyje yra ir prabangi sportinė versija 508 GT su aukštos klasės įranga ir galingiausiu 225 AG varikliu. Šio automobilio kaina siekia 39 400 Eur.

Neseniai pristatyto „Peugeot 508 SW“ universalo kaina bus 1 200 Eur didesnė, nei kupė-sedano. Prekyboje šis modelis pasirodys 2019 metų pradžioje.

Naujasis „Peugeot Rifter“ nuo savo pirmtako „Patner“ skiriasi ne tik pavadinimu. Anot gamintojų, į aukštesnį lygį pakylėta tiek naujojo modelio konstrukcija, tiek automobilio funkcionalumas. Dėl to naudotojams suteikiama daugiau patogumo ne tik mieste, bet ir važiuojant sudėtingomis kelio sąlygomis. „Rifter“ pasižymi aukštesne prošvaisa ir visureigiams būdingomis kėbulo apdailos detalėmis – ratų arkų ir šonų apsaugomis. Naujajame modelyje yra ir „Peugeot i-Cockpit®“ vairuotojo aplinka, gerai žinoma iš kitų naujų šios markės modelių.

Praktiškas automobilis siūlomas dviejų kėbulo ilgių versijose, su 5 arba 7 vietų salonu. Šis modelis siūlomas su patobulinta traukos kontrolės sistema „Advanced Grip Control“, specialiomis „Mud & Snow“ padangomis ir pagalbine leidimosi nuokalne sistema. Siūloma ir versija su visų ratų pavara, kuri gaminama bendradarbiaujant su specialių versijų gamintoju „Dangel“. Verslo klientams, kurie „Rifter“ naudoja prekių vežimui bei darbo kelionėms, siūlomas ir N1 kategorijos mažojo furgono modelis.

Naujasis „Rifter“ siūlomas su dviem benzininiais 110 ir 130 AG varikliais ir trimis 75, 100 ir 130 AG dyzeliniais varikliais, kurie derinami atitinkamai su mechaninėmis 5 arba 6 laipsnių pavarų dėžėmis, taip pat su naująja 8 laipsnių automatine transmisija.

Naujasis „Rifter„nuo dabar taip pat siūlomas ir su gausesne „Active“ įranga. Jo kainos prasideda nuo 17 900 Eur (110 AG „PureTech“ benzininis variklis su mechanine 5 laipsnių pavarų dėže). Už papildomus 1 200 Eur siūlomas erdvesnis ir visais 35 cm ilgesnio kėbulo modelis su didesne ratų baze. Galutinės naujojo „Rifter“ versijų ir įrangos paketų kainos bus paskelbtos artimiausiu metu.

Geriausios versijos įrangos sąraše yra navigacijos įrenginys, radijas, „Apple CarPlay“ ir „Android Auto“, USB jungtis, „Bluetooth hands-free“, 8 colių įstrižainės spalvotas jutiklinis ekranas, 17 colių lieti ratlankiai, berakčio atrakinimo ir užvedimo funkcija, ventiliacijos angos ir klimato kontrolės sistemos valdymo mygtukai antroje sėdynių eilėje, elektra valdomi, nulenkiami ir šildomi šoniniai veidrodėliai, tamsinti stiklai ir kita įranga bei suteikiama 5 metų / 100 000 km garantija.

Nors oficiali prekyba visais naujaisiais „Peugeot“ modeliais prasidės tik rudenį, importuotojai skelbia, kad išankstiniai užsakymai bus priimami jau artimiausiomis dienomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)