„Mes didžiuojamės, įtvirtindami savo kaip didžiausio Britanijoje automobilių gamintojo poziciją. „Jaguar Land Rover“ privalo būti lankstus ir tvirtas, kad galėtų toliau investuoti į mūsų autonominę, susietų automobilių ir elektros ateitį“, – sako Ralphas Spethas, „Jaguar Land Rover“ vykdomasis vadovas.

„Jaguar Land Rover“ tęsia investicijas Jungtinėje Karalystėje, siekdamas gamyklas aprūpinti naujomis pažangiausiomis technologijomis ir užtikrindamas nuolatinį gamybos proceso tobulėjimą. Nuo 2010 m. į „Jaguar Land Rover“ automobilių ir jų variklių gamyklas buvo investuota daugiau nei 4 mlrd. svarų sterlingų, to rezultatas – šeši rinkai pristatyti nauji modeliai ir du ypatingai mažos taršos varikliai „Ingenium“. Volverhamptono gamykloje 2017 m. buvo iš viso pagaminti 305 907 „Ingenium“ motorai.

Tarp naujų pristatytų modelių, labiausiai prisidedančių prie „Jaguar Land Rover“ pardavimų sėkmės – „Range Rover Velar“, 2018-aisiais iškovojęs pasaulinį apdovanojimą už geriausią dizainą, „Land Rover Discovery“ bei kompaktiškas miesto visureigis „Jaguar E-Pace“.

„Jaguar Land Rover“ gamybą Jungtinėje Karalystėje vykdo trijose gamyklose Birmingeme ir Liverpulyje. Įmonės Jungtinėje Karalystėje pagamintų automobilių skaičius pernai, palyginti su rekordiniais 2016 m., mažėjo 2,3 proc., tai lėmė bendri iššūkiai, su kuriais šiuo metu susiduria britų automobilių pramonė, ypač netikrumas dėl „Brexit“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)