„Autocar“ kelių testo ekspertai gyrė A110 modelio nedidelį svorį, paprastumą, kompaktiškumą, judrumą ir nesudėtingą valdymą. Visi sutarė, kad „Alpine“ yra „tikrai ypatingas“.

„Kelių testui „Autocar“ – jau 80 metų, bet jis išliko pats kruopščiausias ir griežčiausias šios srities testas. Penkios žvaigždutės suteikiamos retai: tik tikrai ypatingi automobiliai gali jas pasiekti. Visi mūsų testuotojai sutarė, kad „Alpine A11“ kaip tik toks ir yra“, – sakė „Autocar“ redaktorius Markas Tisšavas.

„Mažas, kompaktiškas ir lengvas A110 modelis sukurtas pagal nesenstančią ir paprastą senosios mokyklos formulę, didžiausią dėmesį kreipiant greito ir lengvai valdomo vairavimo žavesiui. Tai išskirtinis debiutinis šio dešimtmečio sportinis automobilis“, – teigė jis.

"Alpine A110"

„Alpine A110“ yra lengvas ir judrus sportinis automobilis, sveriantis tik 1080 kg, bet, anot gamintojų, tinkantis kasdieniniam naudojimui ir išsiskiriantis prancūziška elegancija. Pradžioje buvo pagaminti 1955 „Alpine A110 Première Edition“ vienetai (tai skaičius, atitinkantis metus, kuriais buvo pradėtas gaminti „Alpine“ prekės ženklas) ir visi jie buvo rezervuoti per kelias valandas nuo užsakymų pradžios.

2018 m. Ženevoje buvo pristatytos dvi naujos A110 versijos – „Pure“ ir „Légende“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)