Kaip rašoma pranešime žiniasklaidai, drauge su ličio-jonų akumuliatoriumi ši elektros pavara yra standartinė naujojo „Audi A8“ įranga, kuri vėliau bus diegiama ir į kitus „Audi“ modelius.

„48 voltų elektros sistemos technologiją vertiname kaip itin perspektyvią, užtikrinančią didesnį komfortą ir degalų taupymą visų klasių automobiliuose, – Detroito automobilių parodoje pristatydamas naują įrangą sakė Jose Avila, „Continental“ valdybos narys ir Pavarų padalinio vadovas. – Taip pat ši sistema yra nebrangus sprendimas siekiant efektyviai taupyti automobilių parko degalus.“

Sujungus degalų neeikvojantį riedėjimą, anksti įsijungiančią „Start-Stop“ sistemą ir stabdymo energijos rekuperavimą, realiomis eismo sąlygomis 100 kilometrų galima sutaupyti iki 0,7 l degalų. Be to, 48 voltų elektros įranga atvėrė kelią tokioms daug energijos reikalaujančioms technologijoms kaip iš anksto prie kelio dangos prisitaikanti aktyvi automobilio pakaba ir kitos sistemos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)