Tikslūs išankstinių užsakymų duomenys bus įvertinti liepos pradžioje, tačiau jau dabar aišku, kad Lietuvoje „Volkswagen Arteon“ pardavimų skaičius siekia apie 40, o visame Baltijos regione naujojo modelio automobilių užsakyta per 60. Jau dabar užsakymų skaičiai 50 procentų viršija planus.

Išankstiniuose užsakymuose vyrauja aukščiausios „Arteon“ komplektacijos versijos su 206 kW / 280 AG (TSI) ir 176 kW / 240 AG (TDI) varikliais. Trečdalį užsakymų sudaro visų varomųjų ratų 4MOTION versijos. 60 procentų užsakytų modelių yra benzininiai, 40 procentų – dyzeliniai.

Reaguodami į augantį klientų dėmesį, „Volkswagen“ salonai Lietuvoje jau pradėjo išankstines registracijas bandomiesiems važiavimams.

Charakteringa „Arteon“ modeliui parinkta ciberžolės geltona (angl. „Turmeric yellow“) spalva iš tolo spindi inovacija – prieš dvylika metų tokios spalvos techniškai buvo neįmanoma sukurti. Išskirtinę geltoną spalvą renkasi kas ketvirtas išankstinis „Arteon“ pirkėjas Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)