Kalbu apie naujos kartos sportiškai-praktišką ir efektingą „A5 Sportback“ ir jo galingąją versiją „S5“, kuris turi visų varančiųjų ratų pavarą ir pasiekia net 354 AG galią. Penkerių durelių 4,7 m ilgio keturduris kupė yra populiariausia A5/S5 modelio versija, kurių praeitos kartos modelio buvo parduota daugiau kaip pusė, palyginti su kupė ir kabrioleto versijomis.

Stebėtis neverta: tokiomis pačiomis elegantiškomis formomis ir sportiškomis savybėmis pasižymintis modelis dar ir kur kas praktiškesnis nei kupė ar tuo labiau kabrioletas, siūlydamas gerokai erdvesnį bagažo skyrių, į kurį telpa nuo 480 litrų.

Šio modelio kupė versiją neseniai išbandėme ir aprašymą galite rasti čia, o dagiau informacijos apie naująjį „A5/S5 Sportback“ galite rasti čia.

„Audi RS3 Sedan“: lenktynių trasos technologijos visiems

Trečioji „Audi“ naujiena – dinamiškiausią A3 modelis „Audi RS3 Sedan“. Kaip pranešime žiniasklaidai rašo gamintojas, jo 400 AG variklis yra galingiausias penkių cilindrų motoras pasaulyje, pasiekiantis 480 Nm sukimo momentą. Kompaktiškasis RS modelis iki 100 km/val. įsibėgėja vos per 4,1 sekundės, o didžiausias automobilio greitis – 250 km/val.

„Quattro“ valdymas ir „S tronic“ pavarų dėžė yra standartinė įranga, o selektyvus ratų sukimo valdymas ir išmanioji elektroninio stabilizavimo valdymo (ESC) programinė užtikrina stabilesnį bei sklandesnį važiavimą. Be to ESC galima visiškai atjungti, kai važiuojama ypač sportiškai.

Sportiškumo „Audi RS3“ modeliui suteikia ne tik jo variklis ar kitos sistemos, bet ir išorės bei vidaus dizainas – platesnė priekinė ratų ašis palyginti su įprastu „A3“, stacionarus aptakas ant bagažinės, kiti dizaino pakeitimai. Salone sumontuotos sportinės sėdynės, padengtos juoda „Nappa“ oda, taip pat sportinis vairas su plokščia apatine dalimi.

Pagrindinis multimedijos ir nustatymų valdymo elementas yra pasukamas/paspaudžiamas valdiklis centre. Taip pat vairuotojas visuomet turės interneto ryšį per „Audi Connect“ ir „Audi“ išmanaus telefono sąsają. Be vairavimui būtinos informacijos – navigavimo su „Google Earth“ ir „Google Street View“, informacijos apie degalų kainas, orus, kelionę ir eismo sąlygas, „Audi MMI Connect“ programa suteikia ir daug kitų galimybių, pavyzdžiui, išmaniojo telefono kalendoriaus perkėlimą į MMI.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)