Žinoma, tie, kurie tikėjosi pamatyti naująjį „penktuką“, liko nusivylę – jį gamintojas nusprendė „pataupyti“ kitų metų sausį Detroite vyksiančiai parodai, na, o europiečiai jį išvys pavasarį Ženevoje.

Tad didžiausios BMW stendo naujienos: trečios serijos „Gran Turismo“ ir elektromobiliai. „Gran Turismo“ – tai praktiškesnis „trečiukas“ nei sedanas, su didesne ratų baze ir daugiau vietos sėdintiems gale, taip pat kur kas praktiškesne bagažine (visgi, techniškai kalbant, tai yra modelis hečbeko kėbulu), į kurią telpa iki 1600 l (nulenkus antros eilės sėdynes).

Gamintojas neslepia ambicijų ir elektromobilių fronte (kurie itin aktualūs Prancūzijos sostinėje Paryžiuje ir kituose didžiuosiuose Europos miestuose), todėl parodoje galima susipažinti su patobulintu „BMW i3“, kuriuo dabar galima nuvažiuoti iki 300 kilometrų, nesustojant jo įkrauti, taip pat išskirtiniu iš tinklo įkraunamu hibridiniu „BMW i8 Dark Silver Edition“ ir elektriniu motoroleriu „BMW C evolution“, kuriuo galima nuvažiuoti iki 160 km ir pasiekti maksimalų 120 km/val. Greitį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)