Teigiama, kad Prancūzijos automobilių gamintojas ketina pristatyti naują, patobulintą populiariojo „Zoe“ elektromobilio versiją, kuris vienu įkrovimu nuvažiuos 354 km arba dvigubai daugiau nei dabartinis modelis.

Prancūzų portalas BFMTV pranešė, kad patobulintasis „Zoe“ modelis turės naują, galingesnį elektrinį variklį. Be to, jam bus įdiegtas didesnis baterijų komplektas, kurio potenciali galia – iki 60 kWh, daugiau nei dvigubai didesnė nei dabartinio modelio – 22 kWh – ir prilygstanti „Chevrolet Bolt“ baterijai.

Jei šie spėjimai pasitvirtins, didelė tikimybė, kad šis patobulintas modelis visiškai pakeis senąjį „Zoe“. Pasirinktinai, didesnis baterijų paketas ir naujas elektrinis variklis gali būti pasiūlyti kaip brangūs dabartinio elektromobilio priedai.

Kad ir kaip bebūtų, toks modelis suteiks „Renault-Nissan“ aljansui progą konkuruoti su planuojamu „Opel Ampera-e“ Europos rinkoje, kurioje dabartinis „Zoe“ modelis yra vienas iš geriausiai parduodamų elektromobilių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)