Nathanas Dornacheris kartu su žmona Lydia pirmąjį rugsėjo savaitgalį išsiruošė apsipirkti į rudens pradžios išpardavimus kartu su dukra ir šuniu. Jie sustojo šalia namų, kad iškrautų naują darbo stalą, kurį įsigijo, rašo autoblog.com. Išėmęs stalą N. Dornacheris paliko savo naują „Galaxy Note 7” krautis „Jeep“ automobilyje. Kai šeima sugrįžo prie automobilio pasiimti kitų pirkinių, jų laukė pasibaisėtinas vaizdelis: liepsnojo visas automobilio salonas ir iš jo veržėsi tiršti juodų dūmų debesys. Į pagalbą atskubėję ugniagesiai padėti jau nebegalėjo – automobilis buvo visiškai suniokotas. Ugnis nepataisomai sunaikino transporto priemonę, itin puoselėtą N. Dornacherio.

„Galaxy Note 7” nuo pat pradžių, kai tik pasirodė rinkoje rugpjūčio mėn., pelnė garbės gamintojams nedarančią į spontanišką užsiliepsnojimą linkusio prietaiso reputaciją. „Samsung“ po 35 patvirtintų nemalonių atvejų, kai naujasis jų produktas be jokios priežasties užsiliepsnojo arba sprogo, atšaukė naujus savo išmaniuosius 10 šalių.

„Esame informuoti apie incidentą ir bendradarbiaujame su ponu Dornacheriu tam, kad ištirtume šį atvejį ir padarytume viską, ką tik galime dėl jo. Vartotojų saugumas – svarbiausias „Samsung“ prioritetas. Siūlome telefonų savininkų pasinaudoti produktų keitimo programa, apie kurią pranešta praėjusios savaitės penktadienį. Pagal šią programą „Note 7” savininkams siūloma galimybė pasikeiti turimą išmanųjį telefoną į naują.“ – skelbiama „Samsung“ atstovų paskelbtame pranešime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)