Bent jau taip teigia šių metų kovo mėn. „Lamborghini“ vadovo vairą perėmęs Stefano Domenicali. Kaip rašo „Autonews“, nuo to laiko jis nuolat ragina imtis permainų „Volkswagen Group“ priklausančioje „Lamborghini“. Nors kelerius metu dėmesys telktas į itin agresyvius „Murcielago“, „Gallardo“ ir „Aventador“ modelius, S. Domenicali teigimu, pirkėjai artimiausius kelerius metus gali tikėtis kiek kitokio produkto.

„Bulius visada agresyvus, bet norėčiau mus sutelkti į filosofiją, vedančią į naują ateitį – bulius gali būti švelnus“, – sakė jis.

S. Domenicali mintys sutelktos į naująjį SUV automobilį, kurio pagrindu taps „Urus“ koncepcija, pristatyta 2012 m. Pekine vykusiame automobilių šou, o rinką šie automobiliai turėtų pasiekti 2018 m. „Lamborghini“ vadovo teigimu, ši transporto priemonė padvigubins kasmetinį šios automobilių gamintojos produkcijos kiekį.
"Lamborghini Urus"

„SUV situaciją pakeis iš esmės, „Lamborghini“ taps kitoks“, – tikino S. Domenicali.

Lyg to dar būtų maža, „Lamborghini“ vadovas prognozuoja, kad daugiausia SUV automobilių pirks moterys. Ši žinia itin netikėta, atsižvelgiant į tai, kad vos 5 proc. įmonės klientų visame pasaulyje buvo moterys. Štai, pavyzdžiui, pirmoji „Lamborghini“ pirkėja moteris Indijoje registruota vos prieš tris mėnesius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)