Penkiaduris „Kia Rio“ tapo didesnis už pirmtaką. Dabar jo ilgis siekia 4065 mm (15 mm daugiau), o ratų bazė – 2580 mm (10 mm daugiau). Automobilio plotis – 1725 m (5 mm daugiau) ir tik aukštis sumažėjo 5 mm iki 1450 mm.

„Rio“ dizainas – kaip ir kitų pastaruoju metu atnaujintų „Kia“ modelių – kurtas studijose Vokietijoje, JAV bei Pietų Korėjoje. Hečbekas gavo atpažįstamas radiatoriaus groteles, naujos formos priekinius žibintus su nauja U formos dienos LED šviesų linija.

Salone atsirado naujas multifunkcinis vairas bei visiškai atnaujinta priekinė panelė, kuri dabar primena aukštesnės klasės „Optima“ bei „Sportage“ modelius. „Rio“ taip pat bus galima įsigyti su nauju multimedijos kompleksu, kuriame bus didesnis lietimui jautrus displėjus ir navigacija.

Variklių duomenys kol kas dar nepateikiami, tačiau greičiausiai baziniu motoru taps trijų cilindrų turbininis vieno litro darbinio tūrio benzininis T-GDi agregatas, kuris giminingame „Hyundai i20“ išvysto 100-120 AG galią.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)