Kaip teigiama pranešime žiniasklaidai, su pripažinta pagalbine „Subaru“ vairavimo sistema „EyeSight“ komplektuojamas „Levorg“ šio naujojo testo metu gavo geriausią įvertinimą.

Tai penktasis kartas, kai „Subaru“ pelno prestižinį „Euro NCAP“ penkių žvaigždučių įvertinimą: 2009 m. penkios žvaigždutės suteiktos „Legacy“, 2011 m. – „XV“, 2012 m. – „Forester“, 2014 m. – „Outback“ modeliams.

„EyeSight“ yra pirmoji iki šiol pagalbinė vairavimo sistema, naudojanti tik stereokameras objektams (transporto priemonėms, pėstiesiems, dviratininkams ir motociklininkams) fiksuoti.

"Subaru Levorg"

Ši saugos technologija debiutavo 2008 m. gegužės mėn. Japonijoje ir susilaukė didelio pasisekimo. Ji apima priešavarinio stabdymo kontrolės ir visame greičio diapazone veikiančią adaptyviąją pastovaus greičio palaikymo sistemas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)