Šis visureigis yra populiariausias gamintojo modelis Jungtinėse Amerikos Valstijose, o tenkinant itin didelį naujų „Volvo“ automobilių poreikį pasaulyje, Švedijoje, Torslandoje, esanti gamykla dirba net trimis pamainomis.

Lietuvoje naujasis „Volvo XC90“ tapo vienvaldžiu didelių prestižinių SUV automobilių lyderiu – „AutoTyrimų“ duomenimis, per pirmuosius septynis šių metų mėnesius buvo parduoti 72 nauji šie visureigiai arba daugiau nei kurio nors kito šio segmento modelių.

Taip pat pasaulyje net trys ketvirtadaliai naujojo „Volvo XC90“ pirkėjų rinkosi prabangiausią „Inscription“ komplektaciją. Kaip rašoma pranešime, šios komplektacijos versija populiariausia ir Lietuvoje.

Liepos mėnesį Lietuvoje taip pat debiutavo didelis prestižinis sedanas „Volvo S90“, jau rudens pradžioje pasirodys šio modelio versija universalo kėbulu „Volvo V90“, o metų pabaigoje į šalį atkeliaus ir padidinto pravažumo „V90 Cross Country“ universalas, kuris pakeis Lietuvos vairuotojų mėgstamą „Volvo XC70“ modelį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)