„Karšti“ priekiniais ratais varomi visureigiai leistų prancūzams įžengti į naują segmentą, kuriame jie galėtų susikauti su tokiais modeliais, kaip pavyzdžiui „Nissan Juke Nismo“. Vis dėlto, panašu, kad „Peugeot“ vadovai nėra tikri, ar rinkai reikia tokių automobilių.

„Mūsų prekės ženklo strategijoje užsibrėžta turėti modelių „GT“, „GT Line“ ir „GTi“ versijas ir ši strategija bus diegiama visoje gamoje“, – teigė produkto vystymo vadovas Laurent'as Blachet.

Anot jo, kompanija gali sukurti „GTi“ versijas kiekvienam savo automobiliui, tačiau tai darys pasverdama poreikį rinkoje. Naujieji visureigiai 2008 ir 3008 turės „GT“ bei „GT Line“ įrangos versijas su didesniais ratlankiais, odiniu interjeru ir sportiškesnės išvaizdos elementais. Be to gali būti, kad šių versijų pakabos bus suderintos kitokia maniera. Tuo metu sportiškiausia „GTi“ versija pranoks ir šiuos parametrus, jeigu tik bus įgyvendinta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)