„Šiuo metu jau vyksta naujojo visureigio ant „Amarok“ bazės vystymo darbai. Tai bus didelė keleivinė mašina“, – cituojamas C. Santosas. Vis dėlto jis taip pat pridūrė, kad galutinio sprendimo dėl serijinės gamybos kol kas dar nėra, tačiau apie tokį visureigį kalbama nuo pat „Amarok“ modelio atnaujinimo.

Penkiaduris automobilis būtų komplektuojamas su 3 litrų darbinio tūrio V6 turbodyzeliniu agregatu. „Amarok“ pikape jis išvysto 163, 204 arba 224 AG galią.

Manoma, kad naujienos nereikėtų laukti anksčiau nei po kelerių metų. Be to, šiuo metu „Volkswagen“ jau bando dar vieną septynvietį krosoverį, kuris turėtų gauti „Teramont“ pavadinimą. Šis automobilis kuriamas ant MQB modulinės bazės, ant kurios vokiečiai gamina „Tiguan“, „Passat“ ir kitus automobilius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)