Tiekėjas „Prevent Group“ bendradarbiavimą atnaujins kuo įmanoma skubiau, o dėl sutrikimų nukentėjusios gamyklos laipsniškai grįš prie įprastinio krūvio, teigiama antradienį elektroniniu paštu išplatintame „Volkswagen“ pareiškime.

Paskelbus džiugią žinią, vėlyvą antradienio rytą Frankfurte bendrovės akcijos pabrango 2,5 proc. ir pasiekė 123,05 Eur vertę. VW atsisako suteikti daugiau susitarimo su „Prevent Group“ detalių.

Kai dvi Sarajeve veikiančios bendrovės „Prevent Group“ dukterinės įmonės, kilus nesutarimams dėl sutarties, ėmėsi precedento neturinčių veiksmų ir nutraukė detalių tiekimą, didžiausias Europos automobilių gamintojas buvo priverstas stabdyti dviejų populiariausių modelių – „Golf“ ir „Passat“ gamybą. „Prevent Group“ priklauso verslininko iš Bosnijos ir Hercegovinos Nijazo Hastoro šeimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)