Leidinys „Autocar“ rašo, jog „Kia“ sportiškų automobilių vystymo padalinio vadovas Albertas Biermannas jiems papasakojo, kad GT linijos klientų ratas artimiausioje ateityje bus smarkiai plečiamas, siekiant suteikti daugiau pasirinkimo tiems, kam norisi šiek tiek „aštresnių“ automobilių.

Visų pirma pamatysime naujos kartos „Kia Optima GT“. Ją į priekį gins 2 litrų darbinio tūrio turbovariklis, kuris išvystys solidžią 242 AG galią, automobilis taip pat turės specialiai sureguliuotą pakabą bei sportiškesnę išvaizdą.

Po šio modelio pasirodymo P. Korėjos įmonės inžinierių dėmesys bus nukreiptas į mažylį „Kia Rio“, kurio GT versija rinkoje turės kautis su tokiais rimtais varžovais, kaip „Ford Fiesta ST“ ar „Peugeot 208 GTi“.

Rašoma, kad šių dviejų modelių gamyba jau patvirtinta. Šiuo metu „Kia“ kompanijoje svarstoma, ar vertėtų išleisti visureigio „Sportage“ GT versiją. A. Biermannas sakė, kad įmonė tikrai galėtų sukurti tokį modelį, tačiau visų pirma reikia suskaičiuoti jo finansinį prasmingumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)