Monrealyje birželį vykusiame Elektrinių automobilių gamintojų simpoziume ir parodoje „Bollore Group“ priklausančios bendrovės „Blue Solutions Canada Inc.“ vykdomasis vadovas Jeanas Lucas Monfort'as buvo paprašytas įvardyti svarbiausius iššūkius, su kuriais susidūrė, ėmęsis teikti tokios paslaugas. Vienas iš labiausiai nustebinusiųjų buvo vandalizmas, rašo „Autonews“.

„Greičiausiai girdėjote apie ne per seniausiai Paryžiuje vykusias demonstracijas. Labai dažnai pasirenkama protesto ir pykčio demonstravimo forma – mūsų automobilių niokojimas ir deginimas. Mes tokiu būdu jau netekome daugiau nei 45 automobilių“, – pareiškė J. L. Monfortas.

Būtent dėl tokios grėsmės draudimo bendrovės atsisako drausti nuomojamus automobilius, tad „Blue Solutions Canada Inc.“ tenka pačiai rūpintis, kaip apsaugoti daugiau nei 3 tūkst. automobilių parką.

„Laimei, Jungtinėse Valstijose mūsų starto būta sklandaus. Vandalizmo atvejų Indianapolyje dar nepasitaikė“, - sako J. L. Monfort'as.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)