„Pagrindinis liftų stabdymo tikslas – padidinti darbuotojų informuotumą ir priminti jiems apie „Toyota“ prisiimtus įsipareigojimus stiprinti konkurencingumą taupant ir mažinant nuostolius“, – BBC žurnalistams sakė bendrovės spaudos atstovas.

Pasak bendrovės atstovo, „Toyota“ yra išradinga ir ieško nestandartinių priemonių, kurios padėtų įgyvendinti jai savo įsipareigojimus ir tikslus.

2008 m. krizės laikotarpiu „Toyota“ taip pat ėmėsi panašių priemonių, norėdama priminti savo darbuotojams apie taupymo būtinybę.

Po to, kai Japonijos premjeras Shinzo Abe pristatė programą, skirtą paremti Japonijos gamintojus ir eksportuotojus, „Toyota“ trejus metus iš eilės skelbia uždirbusi rekordinį pelną.

Grynasis bendrovės planas finansiniais metais, pasibaigusiais šių metų kovo 31 dieną, padidėjo 6,4 proc. iki 3,313 trln. jenų (19,27 mlrd. dolerių) – tai aukščiausias rodiklis per visą „Toyota“ istoriją.

Gegužę „Toyota“ prognozavo, kad grynasis įmonės pelnas šiais finansiniais metais pirmą kartą per penkerius metus sumažės dėl nepalankų valiutų kursų svyravimų.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)