Pirmą kartą į balandžio 5 d. J. Browno įkeltą vaizdo įrašą dėmesys buvo atkreiptas technologijų naujienoms skirtame tinkle „The Verge“. Vaizdo įraše matyti iš kairės pasirodantis ir pavojingai į vairuojamo automobilio juostą besirikiuojantis sunkvežimis. Pavojaus pavyko išvengti suveikus automobilio saugos sistemai.

Pasak J. Browno, jo „Tesla Model S“ automobilis pats staigiai pasisuko ir išvengė susidūrimo, o tada jis perėmė mašinos kontrolę ir pasitraukė sunkvežimiui iš kelio.

Iš J. Browno „YouTube“ kanale skelbiamų įrašų matyti, kad vyriškis mėgo naudoti automobilio autopiloto funkcijas, taip pat filmavo jų veikimą.

Iš viso jis nufilmavo maždaug 20 įrašų, kuriuose užfiksuota kuo įvairiausiose situacijose atsidurianti automatiškai vairuojama „Tesla“.

Balandžio 5 d. paskelbtas autopilotui-gelbėtojui skirtas vaizdo įrašas buvo paskutinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)