Lietuvos rinkai skirti „Fiat Fullback“ modeliai komplektuojami su 2,4 litro turbodyzeliniais aliuminio varikliais, išvystančiais 113 kW/150 AG arba 133 kW/180 AG galią. Kartu su šiais varikliais galima pasirinkti iš šešių laipsnių mechaninės ir penkių laipsnių automatinės pavarų dėžės su sportiniu režimu, taip pat galinių arba visų varančiųjų ratų pakabos.

Naujojo „Fiat Fullback“ pirkėjai gali pasirinkti iš plataus šio modelio konfigūracijų spektro: „Single Cab“, „Extended Cab“, „Double Cab“ ir „Chasis“. Taip pat siūlomi ir trys „Fiat Fullback“ apdailos variantai. Gamintojų atstovų teigimu, toks platus konfigūracijų pasirinkimas leidžia patenkinti specifinius verslo ar tokiose srityse kaip žemės ūkis, miškininkystė, statybos ar energetikos srityse dirbančių specialistų poreikius.

Tarp standartinės arba pasirenkamos „Fiat Fullback“ įrangos, priklausomai nuo konkrečios modelio konfigūracijos yra šie dalykai: 7 oro pagalvės įskaitant pagalvę vairuotojo keliams, įvairios asistavimo sistemos (įspėjimas apie juostos kirtimą, įvažiavimo į įkalnę, stabilumo kontrolės, priekabos stabilumo, keturių varančiųjų ratų kontrolės sistemos), „bi-xenon“ tipo žibintai su LED dienos šviesomis, galinio vaizdo kamera, dviejų klimato zonų kontrolė, beraktė užvedimo sistema, navigacijos sistema su 7 colių įstrižainės jutikliniu ekranu, „Bluetooth“ ryšiu ir USB jungtimi.

Naujojo „Fiat Fullback“ pirkėjai taip pat galės užsisakyti odines sėdynes su apšildoma priekinių sėdynių eile, odinį vairą bei ranktūrį, apšviečiamus durų slenksčius, papildomą laiptelį po durimis, galinio bamperio apdailą su galimybe ant jo užlipti.

Visų versijų „Fullback“ yra iki 1,78 m aukščio, 1,81 m pločio, o atstumas tarp ratų ašių sudaro 3 metrus. Automobilio ilgis ir krovinių skyriaus dydis priklauso nuo pasirinktos konfigūracijos: „Single Cab“ modelis yra 5,15 m ilgio, o jo krovinių skyrius – 2,26 m, „Extended Cab“ – atitinkamai 5,27 m ir 1,85 m, o „Double Cab“ – 5,28 m ir 1,52 metro.

Maksimalus vežamo krovinio svoris, priklausomai nuo pasirinkto modelio varianto, gali siekti net iki 1,1 tonos.

„Fiat Fullback“ kaina Lietuvoje prasideda nuo 28 tūkst. 520 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)