„Matydami klientų poreikį, plečiame ne tik automobilių parką, bet ir galimų pasirinkti transporto priemonių įvairovę. Paslaugos vartotojams pristatome prestižinės klasės automobilį, kuris yra erdvus, patogus ir pritaikytas komforto ieškančiam vartotojui. Miesto visureigiai tampa vienu populiariausių pasirinkimų, o „BMW X1“ yra vienas labiausiai pripažintų modelių, todėl nuo šiol jais galės naudotis ir mūsų klientai“, – teigia Aurimas Drūtys, „CityBee“ direktorius.

Automobilių parką papildė 10 „BMW X1“ transporto priemonių. Pasak bendrovės direktoriaus, erdvesni automobiliai galės patenkinti ne tik šeimos, bet ir smulkaus bei vidutinio verslo poreikius.

Kelionės kaina su naujuoju „BMW X1“ automobiliu – 0,36 EUR už minutę. Kaip įprasta, 50 pirmųjų kilometrų nemokami, vėliau vieno kilometro kaina – tokia pati, kaip vienos minutės automobilio naudojimo.

Kovo mėnesį „CityBee“ paskelbė apie iki 2016 m. pabaigos planuojamą bendrovės plėtrą didinti automobilių parką iki 400 automobilių, o gegužės mėnesį paslaugas pristatė Kauno miesto gyventojams. „CityBee“ yra pirmoji automobilių dalinimosi bendrovė Europoje, teikianti automobilių ir dviračių dalinimosi paslaugas vienoje platformoje.

Šiuo metu paslaugos vartotojai savo kelionėms gali rinktis „Peugeot 208“, „Fiat 500X“, „Fiat 500“, „Fiat 500S“, „Volkswagen Golf“, „BMW i3“, „Mini One“, „Mini Countryman“, „Fiat Doblo Cargo“, „Fiat Doblo Maxi“, „Fiat Ducato“ ir naujuosius „BMW X1“ automobilius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)