Toks nuotolis turėtų sudominti tuos, kurie iki šiol peikė elektromobilius dėl nedidelio vienu įkrovimu nuvažiuojamo atstumo.

„Nissan“ aktyviai pristatinėjo naujos kartos „Leaf“ modelį pernai lapkritį Tokijo automobilių parodoje. Šis modelis turėjo 60 kWh bateriją, su kuria galima nuvažiuoti iki 540 km.

Vienas iš „Nissan“ vadovų Garethas Dunsmore‘as informavo, jog modeliai su galingesne baterija turėtų pasirodyti jau nuo 2018 m.

Dabartinis „Leaf“ modelis neseniai „įgijo“ 30 kWh ličio jonų bateriją, su kuria galima nuvažiuoti iki 250 km (su standartine 24 kWh baterija - iki 200 km).

„Nissan“ su naujos kartos „Leaf“ modeliu, kurį bus galima įsigyti su pageidaujamo dydžio baterija, nori suteikti pirkėjams galimybę rinktis. Norintys įveikti iš tikrųjų didelius atstumus, suprantama, turės susimokėti didesnę sumą. O tiems, kuriems pakanka ir dabar siūlomų baterijų, šis pasirinkimas taip pat išliks.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)