Įmontuojamąją SIM kortelę Europos „Audi“ pirkėjai nemokamai gaus užsisakę „Audi connect“ įrangos paketą. Šis paketas pavers automobilio borto kompiuterį mobiliuoju ryšių centru, o jungtį su internetu užtikrins 100 MBit/s spartos LTE/UMTS modulis.

Su automobiliu užsisakius „MMI Navigation plus“ pramogų ir navigacijos sistemą, 3 metams bus suteiktas neribotas duomenų srautas „Audi connect“ paslaugoms. Renkantis „MMI Navigation“ pramogų ir navigacijos sistemą, neribotu duomenų srautu bus galima naudotis 3 mėnesius.

Su šia paslauga bus pasiekiami navigacijos „Google Earth“ ir „Google Street View“ duomenys, operatyvi eismo informacija apie spūstis ir netoliese esančias parkavimo vietas. Be to, per šią SIM kortelę bus užtikrinama prieiga prie vairuotojo turimo išmanaus telefono kalendoriaus, elektroninio pašto dėžutės ir „Twitter“ paskyros.

Taip pat šios paslaugos privalumą įvertins daug keliaujantys po Europą: ši SIM kortelė kiekvienoje šalyje automatiškai jungsis prie vietinio mobilaus ryšio paslaugų teikėjo tinklo, išvengiant brangaus tarptinklinio ryšio ir nepatogių šio ryšio užsakymo/patvirtinimo procedūrų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)