Be, M8 modelio šiuo metų bavarų automobilių gamintojas jau užregistravo tokius naujos aštuntos kartos BMW modelius kaip 825, 830, 835, 850, 845, 860 ir M850.

Britų „Auto Express“ leidiniui neįvardintas BMW atstovaujantis šaltinis pranešė, kad aštuntosios BMW serijos automobiliai taps prabangiausi gamintojo GT klasės kupė modeliai, o štai šeštosios serijos kupė automobiliai ateityje konkuruos su sportiniais „Porsche 911“ modeliais, taip pat „Mercedes-AMG GT“.

Aštuntos serijos prototipu galima laikyti prieš kelis metus debiutavusį, kartu su „Pininfarina“ dizaino kompanija kurtą „BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe Concept“ modelį, kurio platformai panaudotas 7 serijos BMW automobilis ir kurio ratus suka V12 544 AG variklis.

Aštuntosios serijos BMW buvo gaminami nuo 1989 iki 1999 metų ir per 10 metų jų buvo pagaminta tik šiek tiek daugiau nei 30 tūkst. vienetų.

Taip pat šiuo metu yra gaminamas iš tinklo įkraunamas „BMW i8“ kupė automobilis, tačiau jis priklauso alternatyviais energijos šaltiniais varomų „BMW i“ modelių gamai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)