Pavyzdžiui, solidūs verslininkai, kurių partneriams vežioti tarp oro uostų ir viešbučių turi būti užtikrintas atitinkamas transportas. Todėl Lenkijos kompanija „MegaBus Automotive“ prigrūdo prailgintą „Mercedes-Benz Vito“ moderniausios technikos ir aukštos kokybės apdailos medžiagų.

Natūralios odos sėdynės keleiviams gali pasiūlyti masažo funkciją, o automobilio lubos, prietaisų skydelis ir durų panelės padengtos „Alcantara“ oda. Visus prietaisus galima valdyti lietimui jautrios planšetės pagalba.

Beje, planšečių čia sumontuota ne viena, yra ir žaidimų konsolė „Playstation 4“ su keturiais valdymo pultais, taip pat įdiegta „Apple TV“ ir net kavos aparatas.

Suprantama, mikroautobusas įrengtas prabangiai, tačiau 175 tūkst. eurų? Klausimas, į kurį atsakys „eBay“ sistema besinaudojantys pirkėjai.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)