Ch. Porrittas tapo vyriausiuoju „Apple“ „automobilininku“ ir tikėtinu kandidatu vadovauti šios bendrovės slaptam elektrinių automobilių projektui, kodiniu pavadinimu „Titan“, skelbia „Electrek“ ir su juo susijusi svetainė „9to5Mac“.

Ch. Porrittas šiose pareigose pakeitė ankstesnį vadovą Steve`ą Zadesky, kuris vadovavo „Apple“ automobilių iniciatyvoms, bet sausio mėnesį paliko įmonę.

Nors „Apple“ niekada nepatvirtino, kad kuria automobilį, telefonų „iPhone“ gamintoja jau ilgą laiką buria šiam projektui skirtą komandą, kuriai priklauso baterijų ir robotikos technologijų inžinieriai bei ekspertai.

Ch. Porrittas anksčiau yra dirbęs su „Land Rover“ ir buvo „Aston Martin“ vyriausiasis inžinierius, prisidėjęs prie ikoniškiausių pastarųjų metų šios gamintojos automobilių, įskaitant supermašiną „One – 77“, „V12 Zagato“ ir „Aston Martin DB9“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)