Kartu su „Datsun“ prekės ženklu „Nissan“ pardavimų apimtis Europoje 2015 finansiniais metais sudarė 737 tūkst. 501 vnt., panašiai kaip ir 2014 m.

Geresnių pardavimų rezultatų Europoje „Nissan“ padėjo pasiekti rinkoje pasirodęs naujasis „Navara“ pikapo modelis ir ilgesnį atstumą galintis nuvažiuoti naujasis elektrinis „LEAF 30 kWh“.

„Lietuvos Metų Automobilio 2015“ „Nissan Qashqai“ paklausa ir toliau auga: 2015 finansiniais metais šių automobilių savininkais tapo daugiau nei 250 tūkst. pirkėjų, o įmonei tenka plėsti šio modelio gamybos linijos pajėgumus.

Tuo metu „Nissan LEAF“ ir toliau pirmauja pasaulinės elektromobilių rinkos segmente. Per praėjusius finansinius metus Europoje parduota 16 tūkst. 916 šių elektromobilių. Tai taip pat naujas metinis rekordas.

Lietuvoje „Nissan“ rinkos dalis finansinių metų pabaigoje siekė 7,35 proc. (-0,01 proc. arba 2 vnt. mažiau lyginant su 2015 m.), o „Nissan Qashqai“ (879 vienetai parduoti Lietuvoje) išlieka populiariausiu nauju lengvuoju automobiliu Baltijos šalyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)