Antroji pagal dydį šios automobilių gamintojos akcininkė Vokietijos Žemutinės Saksonijos žemė pageidauja, kad iš esmės būtų atsisakyta priedų. Atsisakyti arba sumažinti priedus reikalauja ir „Volkswagen Group“ darbuotojų profesinės sąjungos atstovai.

Tokiu būdu norima sumažinti tenkančią naštą įmonei, kurią neseniai sukrėtė galimai milijardus kainuosiantis skandalas dėl automobilių emisijų rodiklių klastojimo, rašo autonews.com.

Paskelbtame „Volkswagen“ pranešime teigiama, kad įmonės vadovybė sutinka su būtinybe keisti aukščiausius postus užimančių vadovų gaunamus priedus.

Svarstomi įvairūs modeliai, kurie galėtų būti tinkami ir sąžiningi visiems. Taip pat informuojama, kad atlikus pakeitimus būtų reikšmingai sumažintos kintamos išmokos.

Nors skelbiamame pranešime nepateikiama konkrečių skaičių, naujienų agentūra „Reuters“ praneša, kad priedus ketinama mažinti mažiausiai 30 proc.

Nors ketinama svarstyti galimybę imtis tolimesnių priemonių, tokių kaip papildomas priedų mažinimas, vis dėlto su situacija susipažinę šaltiniai tikina, kad papildomi karpymai kažin ar padės iš esmės pagerinti situaciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)