Nors dar tik ruošiamasi statyti gamyklą, TVR atstovai sako, kad jau sulaukė 350 išankstinių užsakymų naujam automobiliui, kuris oficialiai bus pristatytas šių metų pabaigoje.

Naujasis TVR modelis bus surenkamas, naudojant naują gamybos metodą, sukurtą buvusio „McLaren“ kompanijos dizainerio Gordono Murray. Pats G. Murray sukūrė ir naujojo TVR automobilio dizainą. Automobilis bus varomas 8 cilindrų variklio, kurį tieks „Cosworth“.

Tikimasi iki 2022-ųjų per metus pagaminti po 2000 automobilių, kompanija sutelks savo pardavimus tik Europos rinkoje ir kol kas neketina plėstis į kitus žemynus.

Per artimiausius dešimt metų planuojama išleisti keturis automobilių modelius. Pirmasis TVR modelis bus sportinis dviduris kupė, kuris, anot gamintojų, išlaikys tipinę TVR automobilių dvasią, bus gaminamas rankomis, labai galingas, turės ir „Formulės-1“ elementų.

TVR kompanija buvo įkurta iš karto po Antrojo pasaulinio karo, o 2004 metais ją įsigijo Rusijos oligarchas Nikolajus Smolenskis. Dar po keleto metų įmonė bankrutavo ir užsidarė.

Prieš trejus metus teises į TVR kartu su keletu investuotojų įsigijo britų verslininkas Lesas Edgaras.

„Piko minutės“ transliuojamos pirmadieniais ir trečiadieniais 7.45 val.