„Mes turime pasirinkimą. Galime naudoti „Renault-Nissan“ aljanso variklius, juos modernizavę. Tačiau turime ir alternatyvą. Naujojo „Aston Martin DB11“ pristatymo metu aš girdėjau, kad britai V8 variklius pirks iš AMG. Mes galime taip pat keliauti šiuo keliu. Mes turime bendradarbiavimo sutarčių su „Daimler“ („Mercedes-AMG“ valdytoja – red. past.), todėl nesunkiai sutartume ir dėl variklių tiekimo“, – pažymėjo B. Anselenas.

Tikėtina, kad prancūzus domina 3 litrų benzininis V6 variklis, kuris sumontuotas į „Mercedes-AMG“ automobilius žymimas indeksu „43“. Pavyzdžiui, sedane „Mercedes-AMG E43“ panaudotas šis agregatas išvysto solidžią 401 AG galią.

Manoma, kad šis motoras būtų montuojamas į didesnius „Alpine“ modelius. Šiuo metu publikai yra pristatytas nedidukas „Alpine Vision“, kuriame – 1.8 litro darbinio tūrio keturių cilindrų modifikuotas „Renault Clio RS“ variklis. Jo galia varijuoja tarp 250 ir 300 AG.

„Alpine“ vėliau žada pristatyti sportiškus hečbeką, kabrioletą ir hibridinį visureigį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)