Čia „Volkswagen“ pristatė aibę savo modelių su hibridinėm pavarom („Golf“, „Passat“, „Tiguan“), taip pat koncepcinį ir itin futuristiškai atrodantį, visiškai elektrinį vienatūrį „E-Buddy“, kuris atspindi naują vokiečių filosofijos koncepciją.

Be to, „Volkswagen“ traukia du kozirius iš rankovės prieš jaunimą. Tiesa, vienas jų pasiekiamas jau dabar, o kitas – dar tik prototipo stadijoje. Jauniesiems klientams bus siūloma su žinomo reperio Dr. Dre įkurtos kompanijos „Beats“ pagalba galinga muzikine aparatūra praturtinti miesto automobiliukai „Up!“ (jie taip ir vadinsis – „Up! Beats“) bei visiškai naujas, koncepcinis modelis „T-Cross Breeze“, kuris primena banglentininkams skirtą transporto priemonę atidengtu stogu.

Pastarasis automobilis yra kompanijos anksčiau žadėtas mažasis SUV, tačiau, daugelio nuostabai, pristatytoji versija netapo dar vieno mažučio miesto visureigio koncepcija, bet yra skirta užimti specifinę nišą. Manoma, kad produkcinė šio modelio versija pasirodys jau kitąmet.

Tarptautinė automobilių paroda Ženevoje duris lankytojams atvers kovo 3-13 dienomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)