Šiuo tapšnokliu itin svarbūs keleiviai gali naudotis internetu ir, pavyzdžiui, užsisakyti viešbučio kambarį arba bilietus į lėktuvą, o informaciją persiųsti į asmeninį mobilųjį įrenginį, taip taupydami laiką vėliau oro uoste ar kitur.

Be to, planšetėje galima nustatyti kelionės kryptį, kurią savo ekrane iškart pamatys mikroautobuso vairuotojas. Tokiu būdu jam net nebūtina suprasti vežamų keleivių kalbos ir taip bus išspresta kliūtis bendraujant su įvairių tautybių žmonėmis, pažymi gamintojas.

Tapšnoklis sumontuotas specialiame stalelyje, kurį galima stumdyti į skirtingas puses ir paversti žemyn. Taip juo gali naudotis iškart keli asmenys.

Dar daugiau – automobilyje komplektuojami virtualios realybės „Samsung Gear VR“ akiniai. „Peugeot“ atstovai teigia, kad naudodamiesi šiuo įrenginiu kino prodiuseriai galės iš anksto apžvelgti filmavimo aikštelę, o kitų specialybių atstovai taip pat ras patogių pritaikymo galimybių savo profesijoje.

Koncepcinio mikroautobuso salone taip pat įrengti bevieliai mobiliųjų aparatų pakrovimo įrengimai, garso sistema su 17 garsiakalbių.

Automobilio sėdynės padengtos „Alcantara“ oda, o vairuotojui talkina nuovargio atpažinimo, eismo ženklų nuskaitymo, automatinio stabdymo ir telemetrijos duomenų įrašymo sistemos.

Verta pastebėti, kad visos šio mikroautobuso inovacijos iš esmės sutelktos salone, taikantis į išskirtinį keleivių komfortą. Pats automobilis yra standartinis naujasis „Peugeot Traveller“, kurį „PSA Peugeot/Citroen“ koncernas sukūrė kartu su „Toyota“. Broliški „Traveller“ automobiliai vadinsis „Citroen SpaceTourer“ ir „Toyota Proace“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)