Kiek pabrangs „Model S“ ir „Model X“ techninė apžiūra, kuri privaloma kasmet arba kas 20 tūkstančių kilometrų. Ketverių metų automobilių techninės priežiūros planas vietoje 1900 dolerių (apie 1710 eurų) dabar kainuos 2100 dolerių (apie 1890 eurų), o aštuonerių metų techninės priežiūros planas vietoje 3800 dolerių (apie 3420 eurų) dabar kainuos 4000 dolerių (apie 3600 eurų), informuoja „Autoevolution“.

Paklausite, ką gausite už tuos papildomus 200 dolerių (apie 180 eurų)? Iš tiesų, – nieko, jau nekalbant apie tai, kad į kasmetinę techninę priežiūrą nebeįeis ratų subalansavimo paslauga.

Didžiausias ir keisčiausias pokytis „Tesla“ techninės priežiūros planuose – daugiametės garantijos, kurias galima nusipirkti. Jos jau nebepriklausys naujam savininkui, nupirkusiam automobilį iš pirmojo, todėl gerokai sumenks elektromobilio išliekamoji vertė antrinei rinkai.

Naujam automobilio savininkui nebepriklausys nei techninės priežiūros planai, nei pratęsta garantija, nors sugalvojusiems automobilį parduoti savininkams bus grąžinami pinigai už techninę priežiūrą ar pratęstą draudimą.

Kol kas „Tesla“ dar nekomentavo šių pokyčių priežasčių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)