Naujasis „Opel“ elektromobilis „Ampera-e“, anot GM vadovės Marry Barra, bus vienas iš įperkamiausių ir ilgesnėms kelionėms tinkamų penkių vietų, baterijomis varomų transporto priemonių.

„GM ir „Opel“ visada šventai tikėjo, kad ateityje elektromobilių vaidmuo transporto sistemoje bus vienas iš svarbiausių“, – sako M. Barra.

Anot jos, „Ampera-e“ technologija – drąsus žingsnis bebandant įgyvendinti šią viziją, kuri neatsiejama nuo „Opel“ strategijos „inovatyvius inžinerinius sprendimus paversti prieinamais visiems“.

Šis „Opel“ elektromobilis mes iššūkį VW prekės ženklo elektrinėms transporto priemonėms „e-Up!“ ir „e-Golf“, kurie buvo pristatyti 2014 metais. Nors automobilių pramonė pastaruoju metu elektra varomiems modeliams ir skiria ypatingą dėmesį, „Vokswagen“ tuo pačiu būdu bando ir sukurti naujų gaminių, ir likviduoti emisijų skandalų padarinius.

„Ampera-e“ bus aprūpinta itin kompaktiška baterijų sistema, todėl automobilyje tilps penki žmonėms. Prie panašios baterijų technologijos šiuo metu dirba ir „Volkswagen“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)