Šis krosoveris užims žemesnį laiptelį modelių linijoje po visureigiu „T-Roc“, kurio koncepcija pristatyta prieš keletą metų, o gamybos startas numatytas kitąmet.

„Autocar“ šaltinio duomenimis, šių dviejų SUV automobilių projektas itin skatinamas naujojo „Volkswagen“ vadovo Matthiaso Muellerio.

„T-Cross“ ir „T-Roc“ modeliai taps mažesniaisiais „Tiguan“ ir atitinkamai „Touareg“. Šis segmentas labai vystosi visuose regionuose“, – sprendimą aiškino šaltinis.

Abu modeliai bus kuriami ant naujosios koncerno modulinės visureigių platformos MQB. Vartotojams bus siūlomi tiek benzininiai, tiek dyzeliniai varikliai, tiek skirtingos hibridinės jėgainės.
"Volkswagen T-Roc"

Teigiama, kad stilistiškai abu automobiliai turės panašumų, tačiau jų kėbulai bus skirtingi.

Tuo metu vokiečių „Auto Bild“ pranešė, jog Ženevoje „Volkswagen“ gali pateikti dar vieną staigmeną ir pristatyti atnaujintą septintos kartos „Golf“ modelį, nors anksčiau šių metų pabaigai buvo planuotas visiškai naujos kartos pristatymas.

Rašoma, kad atnaujintas populiariausias gamintojo automobilis bus modernesnis, o daugiau technologijų dar labiau padidins jo konkurentabilumą segmente. Teigiama, kad taip „Volkswagen“ reaguoja į naujosios „Opel Astra“, pasižyminčios šioje klasėje dar nematytais sprendimais, mestą iššūkį.

„Auto Bild“ teigimu, „Golf“ taip pat turės atnaujintą interjerą, geresnes medžiagas, daugiau įrangos pasirinkimų ir galybę kitų smulkių patobulinimų. Išorėje automobilis turėtų keistis tik keliais smulkiais elementais.

Po kapotu 1.2 litro TSI variklį turėtų pakeisti trijų cilindrų 1.0 litro motoras, kuris galia nenusileidžia pirmajam, o ekonomiškumu jį lenkia.

Be to, teigiama, jog debiutuos 420 AG „Golf R420“ versija, o hibridinis „Golf GTE“ paveldės „Passat GTE“ jėgos sistemą, kuri pasižymi didesne galia ir panašiu ekonomiškumu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)