Teigiama, kad šių metų rudenį Paryžiaus parodoje „KIA“ parodys koncepcinį kūrinį, kurio pagrindu bus vystomi sportiniai „GT“ bei „GT Stinger“ automobiliai. Tokiu būdu P. Korėjos koncernas sukurs pirmąjį savo „grynakraujį“ sportinį automobilį, kuris turėtų debiutuoti kitąmet.

Jo naudojama bazė turėtų tapti ateities pagrindu dar kelioms sportiškoms „kasdienių“ modelių versijoms: „Procee'd GT“ ir „Optima GT“.

Kiek vėlesnis eilėje – „KIA Rio GT“. Jo pasirodymo laukiama 2018 metais – po to, kai startuos prekyba visiškai atnaujintu standartiniu modeliu. Teigiama, kad naujo modelio „Rio“ bus gerokai dinamiškesnis automobilis, siūlomas su naujos gamos varikliais.
Koncepcinis "KIA Rio GT"

Preliminariais duomenimis, kompaktiškasis „Rio GT“ bus komplektuojamas su 1.6 litro darbinio tūrio turbobenzininiu varikliu, kuris generuos apie 180 AG galią. Pagrindiniu jo konkurentu įvardijama „Ford Fiesta ST“, kurios 1.6 litro turbomotoras išvysto 182 AG, o 100 km/val. ji pasiekia per 6,9 sekundės ir gali skrieti maksimaliu 220 km/val. greičiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)