„Įspūdis toks, kad šios bendrovės gali padaryti daugiau ir žino daugiau, negu anksčiau manėme. Tuo pačiu metu jos gerbia mūsų pasiekimus labiau, negu manėme“, - taip, anot laikraščio, sakė D. Zetsche.

Daimler“ vadovas nurodė, kad kartu su kitais koncerno atstovais Silicio slėnyje susitiko su technologijų įmonėmis, bet kas tai per įmonės ir apie ką buvo šnekama, jis neatskleidė.

„Buvo konkrečių derybų, bet apie jų turinį nieko nekalbėsiu. Tai nesusiję vien su tuo faktu, kad Slėnyje tvyro inovacijų dvasia. Mes tai jau žinojome. Norėjome pamatyti, kas visa tai varo, ir visus dalykus, kurie gali būti iš to sukurti“, - laikraščiui sakė D. Zetsche, paaiškindamas, kad jie taip pat žvalgėsi į startuolius.

D. Zetsche komentarai apie „Google“ ir „Apple“ buvo itin netikėti, turint galvoje, kad iki šiol neaišku, ar šios bendrovės tieks automobilių gamintojams autonomiško važiavimo technologijas, ar kurs savo pačių automobilius. D. Zetsche pernai yra pareiškęs, kad „Google“ būtų geresnė tiekėja, negu automobilių gamintoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)