Nors Jungtinėse Amerikos Valstijose mažieji SUV automobiliai nėra tokie populiarūs, kaip didesni jų broliai, rašoma, kad „Cadillac“ tikisi naująjį modelį sėkmingai pardavinėti antroje pagal dydį planetoje Kinijos rinkoje.

Tiksli projekto įvykdymo data nenurodoma. Anksčiau „Cadillac“ vadovai pranešė, kad kitas naujas miesto visureigis pasirodys 2018 metais, tačiau gamintojo gamoje būsiantis tik laipteliu žemiau lapkritį pristatyto „XT5“ modelio. Manoma, kad šis naujokas gaus „XT4“ pavadinimą ir konkuruos su „BMW X3“ bei „Lexus NX“ modeliais.

Dar vėliau „Cadillac“ turėtų išleisti didesnį visureigį, užimsiantį vietą tarp „XT5“ ir „Escalade“ modelių bei konkuruosiantį su „Volvo XC90“ ar „Audi Q7“. Tad lieka neaišku, kada tiksliai pasirodys mažiausias JAV gamintojo visureigis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)