Tačiau net paskelbus šį įspėjimą, žmonės vos neprisidaro bėdų – taip rodo du vaizdo įrašai, kuriuos aptiko svetainė carscoops.com.

Pirmajame vaizdo įraše matyti, kaip „Model S“ automobilis savarankiškai važiuoja greitkeliu, užtikrindamas sklandžią ir saugią kelionę. Tačiau vaizdo įrašo pabaigoje, kai automobilis išsuka iš greitkelio, „Model S“ staiga metasi į vieną šoną.

Antrasis vaizdo įrašas yra kur kas baugesnis. Jame matyti, kaip „Model S“ savarankiškai važiuoja ramiu provincijos keliu.

Tačiau automobilis vėl sukteli į kairę ir šį kartą vos nesusiduria su kita mašina (važiavusia priešinga eismo kryptimi). Jeigu avarija iš tikrųjų būtų įvykusi, šis faktas tikrai būtų patekęs į viešumą, ypač jei vairuotojas būtų prisipažinęs, kad naudojosi savarankiško vairavimo sistema.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)