Duodamas interviu leidiniui „Auto Express“, kompanijos viceprezidentas Europos rinkai Roelantas de Waardas prisipažino, kad įmonė mato erdvę rinkoje „Kuga“ papildams.

„Vis labiau populiarėjant SUV automobiliams, neabejotinai pamatysime įvairiausių jų versijų. Nėra ko slėpti – kai kurios iš jų bus eksperimentinės“, – teigė vienas kompanijos vadovų apie „Kuga ST“ galimybę.

Šiuo metu mažų miesto visureigių rinkoje iš sportiškiausių pasiūlymų galima rinktis „Nissan Juke Nismo“ ir „Nissan Juke Nismo RS“ versijas, „Mini“ siūlo „Countryman JCW“ modelį, o „Fiat“ pasirengęs išleisti „500x“ automobilio „Abarth“ versiją. Manoma, kad šiuo keliu pasuks ir „Renault“.

Analitikai taip pat tikisi „Kuga Vignale“ versijos. Kol kas „Ford“ prabangiausios komplektacijos pasiūlė tik „Mondeo“, o netrukus turėtų pasirodyti tokios pačios įrangos „S-Max“ automobiliai. Neabejojama, kad kita eilėje laukia „Kuga“, mat Europoje jos pirkėjai dažniausiai rinkosi prabangesnes „Titanium“ ar „Titanium X“ versijas, tad „Kuga Vignale“ būtų logiškas žingsnis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)